Mag u met uw huidige rijbewijs met een aanhangwagen rijden? Bij veel mensen is vandaag de dag nog steeds onduidelijk of de persoon bevoegd is te rijden met een aanhangwagen. Waar moet je aan voldoen als je een aanhangwagen wil mogen koppelen aan jouw auto? Heb ik genoeg aan mijn B rijbewijs of moet ik toch een E rijbewijs hebben? Onderstaande afbeelding geeft meer duidelijkheid over de vereisten voor een E rijbewijs.

Klik hier voor zeer duidelijke informatie over het E achter B rijbewijs op de website van het CBR.

Waarschijnlijk blijkt uit bovenstaande schema dat een E rijbewijs eerder benodigd is dan men in het algemeen verwacht. Natuurlijk kan je hiervoor ben ons terecht. Informeer vrijblijvend naar de scherp geprijsde E achter B les paketten en verzeker jezelf van het E rijbewijs door onze kwalitatief hoogstaande opleiding.

U als bedrijf:

Als bedrij heeft u steeds vaker werknemers nodig welke in het bezit zijn van het E rijbewijs. De doorstroom van werknemers zorgt ervoor dat er steeds minder personen beschikken over het E rijbewijs doordat dit tegenwoordig geen standaard onderdeel meer is van het rijbewijs. Diverse sectoren behalen voordeel door het in dienst hebben van medewerkers welke in bezit zijn van het E rijbewijs. Het transport van goederen zoals bijvoorbeeld in de bouw sector, muziek sector, of overige sectoren waarbij regelmatig goederen en producten vervoerd moeten worden is het E rijbewijs onmisbaar.

Autorijschool Amir biedt op maat aangeboden les pakketten welke ervoor zorgdragen dat u en/of uw werknemers op korte termijn over het E rijbewijs kunnen beschikken. Het kenmerk van deze pakketten is het zeer scherpe tarief tegen een uitstekende kwaliteit. Neem contact op wanneer u hierover meer informatie wenst te ontvangen.