Recensies

 • Bibi

  Altijd hele fijne lessen gehad via Amir! Echt een aanrader

  ★★★★★
 • Dhaira enes Cardoso

  Ik ben blij dat ik rijles van Amir heb gekregen. De rustige manier van lesgeven en het vertrouwen wat Amir mij heeft gegeven, heeft ervoor gezorgd zorgt dat ik mijn rijbewijs snel heb gehaald. Daarnaast waren de rijlessen altijd gezellig en ging ik met plezier de weg op.

  Bedankt Meneer Amir!

  ★★★★★
 • Sophie Bothof

  Ik kan me geen betere rij instructeur voorstellen dan Amir. Ik voelde me tijdens de lessen altijd wel op mijn gemak, doordat hij de kritiek en complimenten op een prettige manier afwisselde. Daarnaast kijkt Amir echt naar je rijniveau en geeft je op die manier de juiste rij lessen om zo goed mogelijk te kunnen rijden.
  Heel erg bedankt Amir! Zonder jou had ik nooit zo veel zelfvertrouwen gekregen op de weg en weet ik heel goed en veilig te rijden.

  ★★★★★
 • Rickfrensen

  Geeft je rustig aanwijzingen terwijl je rijdt, legt duidelijk uit maar zo dien nodig heeft hij een programma om het ook visueel uit te leggen. Planned goed de examens in en is niet duur.

  ★★★★★
 • Mik

  Een super fijne rijschool die de afspraken nakomt. Amir is een rustige man met veel geduld waar ook nog een grapje mee te maken valt. Al met al een held van een man. Enorm bedankt voor de goede lessen en leuke tijd Amir!

  ★★★★★
 • Bram

  Amir is een goede instructeur met veel geduld, vakkennis en is didactisch sterk. Hij heeft mij goed geholpen en alles geleerd wat ik nodig had om veilig de weg op te kunnen en mijn rijbewijs te halen.

  ★★★★★
 • Roan Foss

  Hele fijne lessen als je niet tegen drukte en chaos kan. Amir geeft super relaxed advies wat je blijf motiveren!

  ★★★★★
 • Olivia Manders

  Ik vond de rijlessen van Amir super fijn en leerzaam. Hij heeft veel geduld en is erg vriendelijk. En hij doet zijn best om te zorgen dat iedereen klaar is voor het examen.

  ★★★★★
 • Marit

  Het rijden bij Amir is altijd heel fijn geweest. Het was gezellig en rustig in de auto bij Amir. Met zijn hulp en feedback ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen!
  Heel erg bedankt voor alle lessen!

  ★★★★★
 • Wim Olthof

  Ik zou Amir ten zeerste aanbevelen. Amir geeft op een rustige en duidelijke manier les en neemt echt de tijd voor je. Amir blijft ook geloven in een goed resultaat wat er voor zorgt dat je met zelfvertrouwen gaat rijden. Ik heb heel veel gehad aan de lessen van Amir. Amir bedankt!

  ★★★★★
 • Juliana

  Amir is the best teacher in the Netherlands, after trying to get my driving license for 3 years in differents schools. I finally passed the exam! He is very committed to how work. Thank you Amir, the work you do has a big impact! keep up the good work!

  ★★★★★
 • Juliëtte

  Super tevreden over de rijlessen bij Amir. Professioneel en deskundig contact gehad. Zowel mijn broers als ik met weinig lessen in één keer geslaagd bij Amir. Zeker aan te raden! Bedankt voor de gezellige lessen.

  ★★★★★
 • Nasim

  "Met Amir leren autorijden was een waar genoegen! Zijn geduldige en deskundige aanpak stelde me gerust achter het stuur, en zijn deskundige begeleiding heeft me geholpen het vertrouwen op te bouwen dat ik nodig had om een veilige en vaardige bestuurder te worden. Ik beveel Amir ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke rij-instructeur."

  ★★★★★
 • Naghmeh

  Ik had geweldige rijlessen met Amir. Amir is de beste instructeur een ook is hij een aardige en geduldige man. Als je naar een goed rijschool zoekt, raad ik je Amri's school honderd procent aan.
  Van Harte bedankt Amir

  ★★★★★
 • Jem Noever

  GESLAAGD

  Amir, wat ben ik jou dankbaar.
  Ik was vaak wat eigenwijs, daar heb ik van geleerd, want ik zat er altijd naast. Hij zat er ook altijd naast, Maar hij had wel altijd gelijk ;-)
  Ik was bang dat ik door mijn eigen acties zonder slagen weg moest, maar dat was voor Amir geen optie: iedereen MOET slagen, kosten wat het kost. Amir is een man met passie voor wat hij doet. Fijn, geduldig en straight to the point. Wist ik het even niet, pakt hij in alle rust zijn iPad erbij voor een uitgebreide uitleg.
  Mijn twee broers, zus, en ik, allemaal geslaagd bij Amir, en ik denk dat dat genoeg zegt over alles wat hij kan betekenen voor de lezer.

  Amir, al decennia lang rij instructeur, is een aanrader. BEDANKT❤️

  ★★★★★