Recensies

 • Quinten

  Ik heb elke week leuk en leerzaam gereden met Amir en heb hier ook een geweldig resultaat mee behaald, in één keer geslaagd! Amir is niks minder dan een 5/5.

  ★★★★★
 • Shyrell

  Het rijlestraject dat ik bij Amir heb gehad heb ik zeer prettig ervaren door de rust die de man uitstraald en het geduld dat hij heeft kan ik dit iedereen aanbevelen ook de overgang naar de electrische auto is heel soepel verlopen nogmaals mijn dank voor de prettige lessen en ik wens je veel succes in de toekomst Shyrell Voets.

  ★★★★★
 • Reem

  Ik heb bij Amir automaat leren rijden. Na een aantal mislukte examens bij de andere twee rijscholen heb ik voor Amir gekozen vanwege zijn hoge slagingspercentage. Gelukkig heb ik na 13 lessen mijn rijbewijs gehaald. Wat ik echt leuk vind aan Amir is zijn snelle reactie op mijn berichten en zijn vermogen om mijn praktijk-examen te regelen voordat mijn theorie-examen niet meer geldig is.

  شكراً أمير

  ★★★★★
 • Pim

  Een hele fijne ervaring. Mijn tussentijdse toets en daarna mijn rijbewijs beide in één keer gehaald. Altijd een goede rustgevende en vriendelijke sfeer in de auto en daarbuiten. Echt een aanrader!

  ★★★★★
 • Sana Shahsavari

  De lessen waren nuttig en voorbereiden mij goed voor de examen. Amir kan heel goed de situaties en de mogelijke gebeurtenissen duidelijk uitleggen. Ik ben blij met mijn keuze en natuurlijk met de uitslag van de examen!!

  ★★★★★
 • Adam

  Amir ik wil jou bedanken voor al deze lessen je hebt mij veel geholpen en bij gebracht. U was echt een fijne rij instructeur om te hebben omdat ik vrijheid en veiligheid voelde in de auto waardoor ik beter kon ontwikkelen. Ik wil u nogmaals bedanken.

  ★★★★★
 • Dunya Shukri

  Meneer Amir is een hele goede en professionele rijinstructeur. Ik heb erg veel geleerd van de lessen die ik heb gekregen. Meneer Amir legt heel duidelijk uit over de situaties waardoor het interessant blijft. Hij geeft ook heel veel zelfvertrouwen tijdens het rijden. Met behulp van alle leuke en duidelijke lessen ben ik in 1 keer geslaagd.
  Ik ben erg blij dat ik bij meneer Amir heb mogen lessen. Super gezellige en leerzame lessen gehad! Heel erg bedankt meneer Amir! Ik ga de leuke lessen missen.

  Als je iemand zoekt die gezellige en tegelijkertijd leerzame lessen geeft & als je nog eens in 1 keer wil slagen, raad ik je zeker deze rijschool aan.

  ★★★★★
 • Mathijs Meubermans

  Fijne instructeur, rustig, duidelijk en gezellig. Geeft goede tips waar nodig. Fijne communicatie, altijd een snelle reactie gehad.
  Kortom een goede rijschool en zeker aan te raden.

  ★★★★★
 • Jennifer Cnl

  Ik heb hele fijne en leerzame lessen gehad bij Amir. Hij blijft altijd heel geduldig en legt alles duidelijk uit. Daarnaast blijft hij je altijd motiveren om het beste uit jezelf te halen. Vandaag mag ik eindelijk zeggen dat ik ben geslaagd. AMIR bedankt voor alles en ook voor de gezellige lessen!! 🏆

  ★★★★★
 • Guusje

  Één woord; Super!!!! Vanaf maart 2022 begonnen met lessen bij Amir en meteen de eerste keer geslaagd! Top lessen met veel duidelijkheid en uitleg. Dankjewel Amir!

  ★★★★★
 • Latisha

  Super instructeur, gezellig, leerzaam en duidelijk. Zeker een aanrader voor iedereen!

  Meneer Amir,
  Bedankt voor de gezellige leerzame en wijze lessen ik heb met veel plezier bij u in de auto gezeten.
  Bedankt voor uw geduld en in het vertrouwen in mij.

  Als je op zoek bent naar een rijschool, moet je zeker bij hem zijn!

  ★★★★★
 • Amélie

  Met Amir was het altijd leuk en gezellig. Hij blijft altijd rustig waardoor je je heel erg op je gemak voelt. Hij wilt je altijd helpen en geeft je zelfvertrouwen bij het rijden. Ik zou Autorijschoolamir zeker aanraden!!

  ★★★★★
 • Myrthe

  Top rijschool! Amir is een fijne man die je op je gemak weet te stellen met zijn rustige no nonsense houding. Als student die al een aantal keer door de jaren heen is gestopt met lessen vanwege angst, had ik geen betere rijschool kunnen wensen.

  ★★★★★
 • Lars Nijholt

  Amir is een rustige instructeur die goede uitleg geeft over de situatie zodat je gelijk weet wat je moet verbeteren. Hij heeft goed geduld en past zich goed aan op de leerling. Ook is hij goed gevat en valt er altijd wel met hem te lachen. Door Amir heb ik in een keer mijn examen kunnen halen en ik zou geen betere instructeur kunnen aanraden.

  ★★★★★
 • Arlette

  Mijn rijlessen met Amir waren heel fijn. Hij is rustig, vriendelijk en geeft goede tips. Hij stemt de lessen ook echt op je af, zodat jij je kunt focusen op je zwakke punten. Dankzij mijn lessen met Amir was ik goed voorbereid voor mijn examen en ben ik in één keer geslaagd! Echt een aanrader!

  ★★★★★